Togethr gooit het menselijk kapitaal in de strijd om samen ambitieuze organisatiedoelen te bereiken

Een bedrijf is zo goed als de mensen die er werken. Medewerkers maken het verschil tussen winnen en verliezen. Of nog directer, ze kunnen de organisatie maken of breken. Ambitieuze organisatiedoelen worden alleen bereikt wanneer de medewerkers het onderste uit de kan willen en kunnen halen.

Vaak horen wij dat we anders kijken en werken dan anderen

Natuurlijk lossen we graag ‘gewoon’ een probleem op. Maar wanneer we tegen symptomen aanlopen waar een dieperliggende oorzaak aan ten grondslag ligt, dan gaan we verder dan het oppervlak.

Om slim te groeien, moet je slim organiseren. En daar zijn wij van. Wij ontwikkelen mensen en organiseren hun werk op een slimme en efficiënte manier. Hierdoor besteden ze hun tijd aan de juiste dingen. De dingen waar zij goed in zijn, waar hun passie ligt en waarvoor zij iedere dag met plezier naar het werk komen. Wij brengen ze beweging en zorgen voor een cultuur waarin mensen hun verantwoordelijkheid nemen en betrokken zijn. Zo creëren wij samen ruimte voor groei. Want slim groeien draait om het ontwikkelen van mensen.

We luisteren, sparren en structureren om tot de kern te komen om vanuit daar te werken aan een blijvend en gefundeerd resultaat. Zo helpen we organisaties verder. En omdat we zo bekend staan, weten klanten óns te vinden.

Het team

Inzichtelijke processen en heldere keuzes

“Jasper is een zeer prettige persoonlijkheid die processen goed in kaart kan brengen waardoor snel duidelijk is wat er moet gebeuren en welke keuzes er gemaakt moeten worden. Hierdoor wordt een project inzichtelijk, wat Jasper dan weer in goede banen verder weet te leiden.”

Suzanne Drost, HR director bij Rhenus Contract Logistics

Sommigen vinden ons eigenwijs, of misschien rebels

Wij noemen het graag doortastend. Want dat is onze manier om écht waarde toe te voegen: We onderzoeken de vraag achter de vraag, kijken verder dan de strikte opdracht. Zo komen we erachter waar het echt om gaat en krijgen we mensen en processen in beweging. Dat is soms confronterend, maar we doen het altijd samen.

Vanuit concrete organisatiedoelen geven we advies èn maken dat op de werkvloer waar.

Als mensen ontdekken wat ze in hun mars hebben, geeft dat een enorme kick. Voor henzelf, voor het team en voor de organisatie. Iedereen groeit en dat is ons doel. Het individu, het team en de organisatie. Daarom richten we ons op die drie fronten. We richten werkprocessen slimmer in, trainen teams en ontwikkelen mensen.

Zwemmen leer je ook niet op het droge

Togethr verschuilt zich niet achter een laptop, maar staat midden op de werkvloer

Met de voeten in de klei. Daar ligt onze kracht. We nemen verantwoordelijkheid, zoals we dat bij anderen ook graag zien. Resultaat volgt vanzelf als iedereen de schouders eronder wil en kan zetten. Dat zorgt er niet alleen voor dat medewerkers mee willen groeien, maar ook dat het resultaat onderaan de streep significant beter is. Wat wij meenemen: verstand van zaken, veel energie, commitment, lef en een hoop lol. Onze ingrediënten voor succes.

In veel bedrijven valt nog een wereld te winnen. Ze moeten zich voortdurend aanpassen, wendbaar zijn op een veranderlijke markt. Dat vraagt commitment van medewerkers. Samen gaan wij het werk slim organiseren, mensen motiveren en vooral: aan de slag!

Het gewone ongewoon goed doen.

Het team