Onze klanten

Onze klanten zijn blij met ons en wij met hen.
Niet zonder reden ...

Gezonde bedrijven willen groeien. Maar dat gaat niet vanzelf. Soms is de reden daarvoor glashelder, meestal zijn er alleen symptomen. Dan zoeken ze een partij met kennis en ervaring, die perfect bij hen past. Want als trainer of consultant maak je kernproblemen zichtbaar. Zaken waarover liever niet wordt gepraat. Vaak horen wij dat we anders kijken dan anderen, waarmee we bedrijven kunnen laten groeien.

Diversiteit aan klanten

We hebben een diversiteit aan klanten. Ze hebben allemaal gemeen dat ze de ambitie hebben om hun medewerkers tot volle potentie te laten ontwikkelen. En ze zien in dat ze dat niet alleen kunnen. Onderstaande organisaties helpen wij dan ook met veel plezier:

samenwerken met togethr is als het dansen van een tango

“Ik had al een goede ervaring met Juriaan en met die ervaring in mijn binnenzak benaderde ik Togethr. De opdracht die ik met Togethr doe vergt veel flexibiliteit en improvisatievermogen. Het resultaat hiervan is heel duidelijk: tevreden medewerkers die een stap voorwaarts hebben kunnen zetten. Wat ik bijzonder sterk vind van Togethr is dat ze achter hun eigen visie staan, dat uitstralen en ook vasthouden. Samenwerken met hen is voor mij als het samen dansen van een tango.”

Anne-Marie Vermeulen, Manager Organisatieontwikkeling|HR|Communicatie GGD West-Brabant

Laagdrempelig, prettig en professioneel

“Na een eerdere goed bevallen samenwerking besloot ik in zee te gaan met Togethr. Juriaan heeft mij tijdens onze samenwerking geholpen van beginnend trainer te groeien naar een meer professioneel niveau. Prettig is dat Juriaan je helpt ontwikkelen met uitdagende trainingen maar dat hij ook een informele sfeer weet te creëren. De samenwerking was daardoor laagdrempelig, prettig en professioneel. Ik raad iedereen die wil werken aan ontwikkeling op individueel of groepsniveau aan om een keer langs te gaan bij Togethr.”

Petra Schouten, Opleider Centraal Beheer

Persoonlijk, laagdrempelig en grote impact

“Ticianda en Juriaan helpen me om mijn klantenservice team naar een hoger level te krijgen én om de identiteit van mijn inkoop team helder te krijgen. Dit zorgt voor een heldere focus op en leidt tot een goed trainingstraject voor de afdeling klantenservice. Daarnaast is het ook een goede zelfreflectie van mijn team inkoop. Wat ik vooral prettig en bijzonder vind is de aanpak op de inhoud en de persoonlijke kwaliteiten van de medewerkers. De samenwerking stopt niet bij de training, maar ook nadien is er regelmatig contact over de ontwikkelingen. Ik zou daarom Togethr zeker aanbevelen aan mensen die opzoek zijn naar een persoonlijke aanpak met een laagdrempelige benadering en een grote impact!”

Ron Kraan, Senior Operations Manager Smartphonehoesjes.nl

Blijvend effect en ook leuk!

“Juriaan heeft me geholpen om mijn team beter te laten samenwerken onderling en klantgerichter te zijn. Het resultaat was dat medewerkers beter met elkaar in gesprek kwamen over verwachtingen en klantgerichtheid en er zijn concrete samenwerkingsafspraken gemaakt. De scherpe analyse van Juriaan en de positieve en constructieve insteek helpt mensen om een veranderingsproces in te kunnen gaan. Ik zou Togethr zeker aanbevelen aan leidinggevenden die verbeterslagen willen maken met hun team. De sessies hebben werkelijk een blijvend effect en zijn ook nog eens leuk door de manier van werken van Togethr.”

Sabrien van Dijk, Manager Publiek Domein Gemeente West-Betuwe

een enorme mentaliteit om maatwerk te willen leveren

“Ticianda en Juriaan hielpen me om een nieuwe afdeling van 100 adviseurs en hun leidinggevenden te coachen op onder andere gesprekstechnieken en weerstand, omgaan met feedback en het begeleiden van klanten op ‘afstand’. Daarnaast hebben Ticianda en Juriaan ons begeleid om te komen tot een sterk team voor een nieuwe afdeling. We hebben iedereen in zijn kracht gezet en de afdeling draait goed. Ik vond vooral de immer gedreven mentaliteit, de openheid en de kwaliteit om maatwerk te leveren prettig. Ze zijn in staat om het verschil te maken en verandering te realiseren.”

Sandra Kok, Manager team Beheer Particulieren Rabobank

De persoonlijke benadering was enorm prettig

“Ik was op zoek naar een jonge frisse organisatie met veel expertise. Juriaan en Ticianda hebben mij geholpen meer inzicht in mijn organisatie te krijgen en mij op een andere manier kennis te laten maken met mijn medewerkers. Ik vond de persoonlijke benadering en het maatwerk van Ticianda en Juriaan enorm prettig. Ik kwam er door de prettige en opbouwende samenwerking met Togethr achter dat er nog veel te behalen is op HR-gebied. Ik raad daarom iedereen met een flexibel team dat een enorme groei wil doormaken zeker aan om met ze kennis te maken!”

Martijn van Mosel, Eigenaar Van Mosel Interieurbouw

Onze klanten

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP