Wat we doen

ZWEMMEN LEER JE OOK NIET
OP HET DROGE

Organisaties die op een slimme manier groeien, zijn succesvoller. Daar geloven wij bij Togethr heilig in. Slim groeien is groeien met overtuiging, drive én rendement. Als medewerkers ontdekken wat ze in hun mars hebben, geeft dat een enorme kick. Voor henzelf, voor het team en voor de organisatie. Slagvaardig groeien doe je samen en met focus op je klanten. Alleen zo bouw je aan een organisatie waar medewerkers graag werken en waar klanten met plezier aanhaken.

Ons werk laat zich daarom indelen in drie concrete diensten. We analyseren de organisatie en richten werkprocessen slimmer in, trainen en ontwikkelen medewerkers en bieden ondersteuning om human resources optimaal in te zetten.

Kortweg: Consultancy, Trainingen en HR Services.

Working better togethr

Training

Met de trainingen van Togethr zetten wij medewerkers in hun kracht. En daarmee het hele bedrijf. Niet door ze een lading trucjes aan te leren, maar door ze écht te raken en te geven wat ze nodig hebben.

De gewenste ontwikkeling van de medewerkers moet in lijn liggen met de groei of verandering die de organisatie voor ogen heeft. Wij houden niet van trainen om te trainen. Onze inzet is om samen iets te bereiken.

Wij gaan dan ook voor een ECHT blijvend resultaat.

Lees hier meer over de trainingen van Togethr

Consultancy

Nieuwe samenwerkingen, klantgerichter werken, toenemende digitalisering, fusie of outsourcing. Voorbeelden van veranderingen die veel impact hebben op de manier waarop mensen in organisaties hun werk doen en samenwerken.

Organisaties veranderen voortdurend; kansen genoeg dus om het werk slimmer en professioneler te organiseren. Je zorgt er hiermee niet alleen voor dat het werk klantgerichter, efficiënter en flexibeler wordt, maar ook nog eens leuker.

Togethr Consultancy ziet en pakt op een praktische, constructieve manier de kansen voor creatieve verbetering. Samen met medewerkers gaan we ook echt aan de slag. Waar mogelijk zetten we op een innovatieve manier digitalisering in. We houden niet van symptoombestrijding en laten pas los als het resultaat staat en medewerkers in beweging komen!

Lees hier meer over TogetHR Consultancy

HR Services

Slimme organisaties  weten dat ze het verschil kunnen maken met een goed georganiseerd HR beleid. Een bedrijf is namelijk zo goed als de mensen die er werken.

HR is echter niet altijd opgewassen tegen de -soms stormachtige- ontwikkeling van een organisatie. Tijdelijke ondersteuning is op zo’n moment meer dan welkom. Wij bieden een totaalpakket van praktische en flexibele HR-diensten. Zo ontzorgen we de klant volledig, we kunnen het samen oppakken of leren het een medewerker.

Een ideale manier om grip te krijgen op HR, tijd te besparen en professioneel personeelsbeleid op te bouwen.

Lees hier meer over TogetHR HR Services

nieuwe inzichten ook direct in de praktijk gebracht

“Samen met Ticianda hebben we gewerkt aan de ontwikkeling en opleiding richting professioneel telefoneren. Onze medewerkers hebben enorm veel nieuwe inzichten gekregen en brengen deze ook goed in de praktijk tot uitvoering.
Bijzonder prettig vond ik dan ook de samenwerking en wisselwerking tussen Ticianda en de medewerkers.

Ik zou Togethr zeker aanbevelen aan mensen die hun verkoop binnendienst willen optimaliseren en verder willen professionaliseren.”

Erik Barth, Teamleider Luxaflex

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP