Trainingsaanbod met impact

Togethr is gespecialiseerd in de ontwikkeling van teams op het gebied van management, sales, service en samenwerken. Wij zorgen voor betrokken medewerkers die door de omgeving gestimuleerd worden om dagelijks het gewone ongewoon goed te doen.

Wij bieden 9 maatwerk trainingstrajecten gericht op:

Samen met onze relaties gaan wij voor impact. Waarbij wij geloven dat echte impact alleen gerealiseerd kan worden als medewerkers met plezier naar hun werk gaan. We luisteren, sparren en structureren om tot de kern te komen om vanuit daar te werken aan een blijvend en gefundeerd resultaat. Wij spreken datgene uit wat anderen mogelijk voor zich houden. Dat is soms confronterend, maar we doen het altijd samen.

MEDEWERKERS VERSTERKEN VANUIT EEN CONCREET ORGANISATIEDOEL

De samenhang tussen de medewerker en het organisatiedoel is essentieel om ECHT resultaat te bereiken. De training zelf is geen doel, maar het middel.

Naast aanpassen van processen en middelen, gaan (team)ontwikkeling en organisatieverandering vooral om het ontwikkelen van mensen. Want de medewerkers zijn het belangrijkste element in de organisatie. Zij maken of breken het succes. Wij brengen medewerkers in beweging, en laten ze met de juiste tools en middelen geïnspireerd werken aan het succes van de onderneming. Zo ontstaat een cultuur waarin mensen verantwoordelijkheid nemen en betrokken zijn.

Geen enkele ambitie is hetzelfde en geen medewerker gelijk. Daarom leveren we maatwerk. Een training ligt bij ons niet kant en klaar op de plank. We hebben veel ervaring en kennis in huis, maar we willen vooral ook weten waar jouw behoefte ligt. Wat jouw bedrijf nodig heeft. Om zo het meest optimale uit een training te halen.

Neem contact op