Juriaan Vermolen

Consultant | Trainer

Zijn expertise, gedrevenheid en enthousiasme maken Juriaan ijzersterk als trainer, coach en consultant. Op een open, eerlijke en integere manier houdt hij organisaties een spiegel voor om een positieve verandering teweeg te brengen. Hij vertelt mensen waar het op staat en prikt waar nodig direct door je heen. Zijn doortastendheid, persoonlijke aanpak en krachtige metaforen worden door klanten meer dan eens als inspirerend ervaren.

Juriaan brengt mensen en organisaties in beweging. Met zijn passie voor het vak, zakelijke doeltreffendheid en een flinke portie humor zorgt hij voor een aanstekelijke aanpak die motivatie aanwakkert bij de mensen met wie hij samenwerkt. Naast trainingen voor grote groepen mensen verzorgt hij personal coaching voor leidinggevenden op het gebied van organisatiestrategie, visie implementatie, targetsetting, leiderschap, management en coaching.

“Ik vind het belangrijk om een cultuur te creëren waarbij mensen hun verantwoordelijkheid nemen en betrokkenheid tonen. Dit creëert namelijk ruimte voor het slim organiseren van werkzaamheden en het stimuleren van groei bij zowel de werknemer als de organisatie. In mijn visie en handelen ga ik vooral voor pragmatiek om strategieën te ontwikkelen en te implementeren naar tactisch en operationeel niveau. Visie zonder handelen is dromen. Handelen zonder visie is tijdverdrijf.”

Alle teamleden