Jasper Brandt

Consultant

Jasper is een sociale bruggenbouwer die vanuit zijn jarenlange ervaring organisaties helpt om werk slimmer te organiseren, waardoor de medewerkers beter kunnen presteren en de organisatie succesvoller wordt. Met een achtergrond in HR, flink wat kennis van innovatieve IT en de kracht om procesmatig en conceptueel te denken, optimaliseert hij processen voor bedrijven en inspireert hij mensen om op een andere manier naar hun werk te kijken. Daar wordt het verschil gemaakt in een organisatie.

Als consultant speelt hij op creatieve, enthousiaste en innovatieve wijze in op situaties om mensen in organisaties de inzichten te geven die zij nodig hebben om een betere versie van zichzelf te worden en blijvende resultaten te realiseren.

“Anderen beter laten worden in hun werk. Dat is waar het mij om gaat. Als consultant werk ik graag samen met organisaties om werk slimmer te organiseren zonder medewerkers uit het oog te verliezen. Ik zorg ervoor dat zij beter kunnen presteren waardoor onderaan de streep de organisatie succesvoller wordt. Mijn doel is om mensen inzicht te geven in de toegevoegde waarde van het werk dat zij doen en hoe zij een betere samenwerking kunnen realiseren met elkaar of met andere afdelingen. Samen bedenken we innovatieve procesverbeteringen die samen met tevreden medewerkers leiden tot betere prestaties en succesvollere organisaties. De mooiste resultaten behaal je samen!”

Alle teamleden