HR is niet altijd opgewassen tegen de -soms stormachtige- ontwikkeling van een organisatie. Praktische werkzaamheden blijven daardoor makkelijk liggen en van ontwikkeling is binnen HR in veel gevallen al helemaal geen sprake. Alle tijd gaat op aan het dagelijkse werk. Terwijl het juist de wens is om medewerkers zo in te zetten dat HR de organisatie, maar ook de mensen zelf verder helpt. Tijdelijke ondersteuning maakt dat verschil en levert enorm veel op. Hoe beter HR is georganiseerd, hoe aantrekkelijker de werkgever is.

JE MEDEWERKERS BEPALEN JOUW SUCCES, OOK BIJ VERANDERING EN ONTWIKKELING

Wij bieden een totaalpakket van praktische en flexibele HR-diensten op tactisch en operationeel niveau. Daarmee kunnen we volledig ontzorgen of zaken juist samen oppakken. De ideale manier om grip op HR te krijgen, tijd te besparen en professioneel personeelsbeleid op te bouwen.

Van het implementeren van een innovatieve vorm van beoordelen, het opstellen van rollen en functies, het meedenken over toekomstgericht werkgeverschap, maar ook het opstellen van contracten, of het behandelen van een ziektedossier, wij doen het graag voor je.