Je hebt als bedrijf doelen gesteld. Je wilt dat de medewerkers daaraan meewerken en de organisatiedoelen zien als de doelen van het bedrijf en daarin samenwerken met anderen. Een positieve inzet waarbij ze net dat stapje extra zetten, verbeterkansen zien en oppakken, maar ook een helikopterview hebben en operationele problemen pragmatisch aanpakken.
Een mooi streven, maar als organisatie moet je hierin wel faciliteren.

STILSTAAN IS ACHTERUITGANG

Daarnaast verandert de huidige markt in rap tempo. Stilstaan is achteruitgang. Voor organisaties betekent dit dat blijven aanpassen (wendbaar zijn) en ontwikkelen een noodzaak is om succesvol te zijn en te blijven. Vooral voor die bedrijven waar klanten veeleisend zijn.

Werk aan de winkel dus. Als bedrijf ontkom je er niet aan om dit te organiseren en te blijven innoveren. Je wilt dat medewerkers en afdelingen efficiënt samenwerken, met plezier en aandacht voor verbetering. Waarbij operatie en strategie op elkaar zijn afgestemd en iedereen dezelfde taal spreekt.

Een organisatieadvies geven is één. Dit ook echt effect laten hebben, is pas echt de uitdaging. Bij Togethr doen we het daarom vaak net even anders. Wij weten dat resultaat pas komt als mensen zelf de schouders er echt onder (willen en kunnen) zetten.

Samen het werk slim organiseren, dáár zijn we goed in. Procesoptimalisatie verhoogt de effectiviteit en efficiëntie, en dus stijgt de productiviteit. Daarnaast wordt het werk voor medewerkers ook nog eens leuker.

Togethr Consultancy zoekt en vindt kansen om werkprocessen te verbeteren en helpt ze te implementeren en je organisatie wendbaar te maken. Wij helpen bij de selectie en inzet van nieuwe tools, of een betere afstemming van bestaande systemen. Daarbij focussen wij niet op de techniek, maar op de gebruiker. Een tool is een middel en zijn kracht wordt bepaald door de gebruiker.